Axonet is een jong en dynamisch bedrijf dat actief is in de internet branche. Axonet biedt professionele en snelle webhosting aan die gekoppeld is aan een DirectAdmin bedieningspaneel. Het DirectAdmin bedieningspaneel is het meest intuïtief, eenvoudig bedieningspaneel vandaag beschikbaar. Uw configuratiescherm staat in als centrum van uw website gebouw ervaring. Door gebruik te maken van het DirectAdmin bedieningspaneel is de administratie van je website nu kinderspel.

Axonet

0

Kwaliteit

0.0/10

Prijs

0.0/10

Ondersteuning

0.0/10

Algemene beoordeling

0.0/10

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Ik maak reeds enkele maanden gebruik van deze provider, en ben zeer tervreden over de verhouding prijs/kwaliteit. Al de emails die ik stuurde met vragen en/of problemen werden bijna meteen beantwoordt, en problemen werden onmiddelijkopgelost.

  2. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Één keer een vraag gehad en vrijwel gelijk een antwoord terug. Dit is top service, wat ik bij mijn vorige provider niet kreeg.

  3. Ik was nog wat onwennig met het opzetten van een website, maar door de antwoorden die ik steeds onmiddellijk kreeg op mijn vragen, kwam ik al heel wat verder. Steeds goede uitleg. Ik vertrouw deze provider voor 100 procent. Heel correct in berichtgeving, snel ter hulp.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + negentien =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.