Nucleus

Nucleus is als Hosting Solution Builder gespecialiseerd in dedicated hosting. Geen enkel hosting project dat een eigen aanpak verdient, is te complex voor Nucleus. Nucleus biedt diensten aan van shared hosting voor resellers, Virtual Private Servers en (managed) Dedicated Servers aan, zowel met Linux als Windows.

Nucleus is de eerste Belgische hostingfirma die Cloud Hosting aanbiedt: flexibel en dynamisch. De hosting van de volgende generatie. Nucleus werkt vanuit vier datacenters en beheert zijn eigen multidatacenter netwerk zodat een maximale uptime niet enkel op papier gegarandeerd is, maar ook reëel gehaald wordt.

Nucleus

0

Kwaliteit

0.0/10

Prijs

0.0/10

Ondersteuning

0.0/10

Algemene beoordeling

0.0/10

1 thought on “Nucleus”

  • De service bij Nucleus is top!

    Door een bug in het systeem ter verlenging van een .com domein, is mijn domeinnaam niet verlengd geworden. Ik merkte dat het domein te koop werd aangeboden op een veilingsite.
    Dit heb ik gemeld bij support waarna zij direct onderzoek hebben gedaan naar het mogelijk probleem. Nu, enige tijd later hebben zij het domein teruggehaald en terug actief gezet op mijn controle paneel. Het probleem hebben ze opgelost. Pure klasse.

    Nucleus kan ik ten zeerste aanbevelen als professionele hosting en domein provider met een gegarandeerd correcte service! Ze nemen hun verantwoordelijkheid, communiceren met status updates. Kortom, ideaal voor kleine en grote ondernemingen, zonder twijfel.

    Steven VE – 08/2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + zeventien =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.