Versio is het eerste bedrijf van Benelux dat webhosting betaalbaar wil maken voor iedereen. Versio is momenteel een van de snelst groeiende webhosts van Benelux, dit komt doordat onze klanten genieten van de laagst mogelijke prijs en de beste uptime en ondersteuning. Deze prijs-kwaliteit verhouding verbaast dagelijks velen van onze klanten. De meeste van deze klanten betaalden eerst veel te veel voor bedrijven met slechtere uptime en ondersteuning, nu ze bij Versio zitten hebben ze dat pas door. Wacht niet langer en geniet van de hoogste kwaliteit van Nederland en België!

Versio

8

Kwaliteit

7.5/10

Prijs

10.0/10

Ondersteuning

6.5/10

Algemene beoordeling

8.0/10

Doe mee met de conversatie

11 reacties

 1. Heb een dedicated server bij Versio, is reeds 5 dagen niet te bereiken, hoop dat het morgen opgelost is anders moet ik een andere provider zoeken. Dit kost me geld en klanten Versio.

 2. Zeer goedkoop en dat merk je!

  Je krijgt een compleet pakket voor geen geld, maar de servers zijn traag en geregeld niet bereikbaar. Support is niet echt traag, maar ook niet van de snelste en de geboden ondersteuning is ondermaats. Installatron is een handige tool, maar een deel van de aangeboden applicaties werkt gewoonweg niet door restricties op de server (uitgeschakelde php-functies e.d.).

  Webhosting kost geld en je kiest dan ook beter een minder goedkope host. Bij Versio staat low cost gelijk aan low quality.

 3. Helpdeskmedewerkers Gerald van Wattum, Alex Boon, Wesley Berendsen en Tom Denkers lijken net kleuters. In totaal een downtime van 25% weten te behalen in de afgelopen 24 uur. Ondertussen al langere tijd klant bij Versio en ik blijf me steeds weer verbazen hoe onprofessioneel het bedrijf is. Versio lijkt per dag ruim 10 maal last te hebben van DDOS aanvallen, waardoor websites gewoon nauwelijks bereikbaar zijn.

  Eigenaar Reshad Bashir laat zijn gezicht nooit zien. Versio BV staat geregistreerd op het huisadres van Reshad Bashir, terwijl ze aangeven te werken vanaf een kantoorpand. De ‘medewerkers’ van Versio zijn gewoon studenten die thuis vanaf hun computertje (op een zeer onbeschofte manier) klanten te woord staan.

  Ondertussen ben ik met enkele andere Versio klanten bezig met het verzamelen van zoveel mogelijk bewijs voor een rechtszaak naar dit bedrijf om alle kosten van downtime en tijd ide ik hierin hem moeten stoppen te verhalen. Ik heb verschillende monitors draaien die de downtime van websites op Versio hosting in de gaten houden, blijkt dat ze een uptime van net de 90% halen in plaats van de 99,9% die ze garanderen. Elke downtime bij Versio is volgens hen te wijten aan DDOS aanvallen, bewijs hiervan kunnen ze echter nooit leveren. Versio is een enorm slecht bedrijf, ik raad mensen echt af hier ooit hosting af te nemen. Die fout heb ik helaas wel gemaakt, maar ik ben alles nu aan het verhuizen naar een VPS bij TransIP.

 4. Goedkoop en voldoende voor een hobby website. Voor professionele websites af te raden, voortdurende black listing waardoor je e-mails niet aankomen, erg slechte support via chat en ticket.
  Wij verplaatsen stilaan al onze websites naar een andere host owv de slechte kwaliteit.

  Posten volgens ons regelmatig zelf positieve beoordelingen op verschillende sites.

 5. Een complete ramp als VPS hosting.

  Ik krijg constant fsck errors, de server boot dan amper nog op. Ook moet je om de root console te laten werken, een oude versie van java instaleren, anders lukt het niet. De support is ook echt ondermaats en duurt eeuwen om reactie van te krijgen evenals de live chat. Vraag je meer dan hoe laat het is, dan sturen ze je door naar hun ticket service, waar ze met wat geluk binnen de 24 uur op reageren. Staan je vragenhun niet aan sluiten ze gewoon zonder pardon de chat, daar sta je dan…

  Wegblijven dus!

  Als je een VPS oplossing wil, ga dan zeker NIET bij versio langs… Van de maand dat ik al klant ben is mijn server als pakweg 1/3 niet beriekbaar. De VPS vertoont bijna dagelijks problemen met de harde schijf, en hun voorstel is dan, dat ik maar om de paar dagen de server zelf offline moet zetten om een fsck (schijfcontrole Linux) te doen, aangezien deze controle alleen maar kan met een niet actieve schijf.

  Volgens mij staan die servers gewoon bij iemand thuis op een gehuurd lijntje, want kwalitatief kan je dit echt niet noemen. Ook moet je om de console (terminal) te gebruiken, een verouderde versie van Java installeren, wat volgens hu ook weer doodnormaal is

  Op snelle support moet je al zeker niet rekenen, de live chat duurt soms een half uur, en als je dan al iemand te pakken krijgt, dan loet je al niet te moeilijke vragen stellen of ze verwijzen je direct door naar de ticket service, waar je met wat geluk binnen de 24 uur een (nutteloze) reactie krijgt

  Conclusie : blijf zo ver mogelijk weg van versio!

  PS: excuses voor eventuele tikfouten, ik ben nog steeds wat opgefokt van deze hele historie

 6. Je krijgt waar je voor betaalt, en in het geval van Versio is dat niets. Misschien goed voor een statische website, maar voor de rest complete rommel als je wat iets meer dan dat nodig hebt. Support vindt connection errors normaal en biedt geen oplossingen. Te vermijden.

 7. Kwaliteit

  9

  Prijs

  10

  Ondersteuning

  7

  Algemene beoordeling

  9

  Persoonlijk gebruik ik Versio vooral om domeinen te registreren, gewoon omdat de prijs nu eenmaal het goedkoopst is bij Versio. Maar ook de hosting bij Versio is best wel oke, in acht genomen met de prijs dit je ervoor betaalt.

 8. Kwaliteit

  6

  Prijs

  10

  Ondersteuning

  6

  Algemene beoordeling

  7

  Versio is een goedkope hostingprovider, ideaal voor het onderbrengen van domeinnamen. Bijna al mijn domeinnamen staan bij Versio en hier ben ik zeer tevreden over. Via automatische incasso moet ik mij geen zorgen maken over mijn domeinnamen. Je krijgt ook bulkkorting per x aantal domeinnamen, wat Versio één van de goedkoopste hostingproviders van de BeNeLux maakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × een =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.